Také venku Kosořičtí prohráli první poločas

image_pdfimage_print

Kosořičtí po nečekané remíze z prvního jarního kola cestovali do Zdětína, který si na úvod zastřílel se Sportingem. V duelu náš soupeř zvítězil 6:4. Dost branek padlo i v podzimním vzájemném duelu. Kosořičtí doma nad Zdětínem zvítězili 4:1 po dvou brankách Malíka a jedné Hančara s Kopou. Díky zaváhání Jiviny patřilo kosořickému celku stále první místo. Hosté vyrazili na hřiště soupeře bez Abelovského, Archmana, Dobruského, Hančara, Pokorného, Salače, Stehlíka a Zahuly. Ještě před zápasem pozdravil své bývalé spoluhráče zdětínský Jan Poslt, který krátce působil právě v Kosořicích.

FK Zdětín „A“ – TJ Sokol Kosořice  1:1 (1:0)

Obě mužstva vstoupila do utkání velmi zodpovědně a šance k vidění nebyly. Hostům vinou zranění chybí i středoví hráči a v úvodních dvou kolech je to, oproti podzimním zápasům, znát. Kosořičtí svou kombinaci na menším hřišti nedokázali naplno rozvinout. A tak se častěji, než bývá zvykem, uchylovali k nákopům. Bohužel pro přítomné se čekání na zajímavější podívanou protáhlo až na závěr prvního dějství. A hned z toho byla první branka zápasu. Stačil dlouhý výkop od brankáře Zdětína, prodloužení míče a pohotová reakce Pluhaře. Jeho rychlost byla důležitým aspektem proti dvojici obránců, kolem kterých se protáhl a i v pádu dokázal míč nasměrovat podél brankáře – 1:0. A nemuselo zůstat pouze u jediné branky. O tři minuty později zahrával Kořínek trestný kop, míč sice Jeleček vyrazil, ovšem hosté nechali svého gólmana na holičkách a k vyraženému míči doběhli dva hráči soupeře. Beran zblízka ale na Jelečka nevyzrál. Kosořický brankář se vytáhl i proti následné parádní střele Pluhaře, kdy ránu vytěsnil těsně mimo branku. Poté si i hráči Kosořic připsali výraznější ohrožení Cieleckého branky. Míč se postupně Krejcara a Nováka dostal k Pravdovi a jeho centr nasměroval Petr Sova hlavou nad zdětínskou branku. První poločas ukončil svou akcí z pravé strany domácí Horváth, jehož ránu vytěsnil konečky prstů opět pozorný Jeleček.

Kosořický trenér udělal do druhého poločasu dvě změny a na hřiště vyslal Macháče s Mudrochem. A již po pár vteřinách vybojovaný míč právě Macháčem nasměroval okamžitě za obranu, kde si ho našel rychlonohý Novák a po kličce brankáři nasměroval míč do prázdné branky – 1:1. Ještě než se domácí vzpamatovali, mohli už dokonce prohrávat. Malík v souboji přetlačil Kredbu, jenže v zakončení v tísni poslal těsně vedle odkryté branky. Fotbalisté Kosořic ucítili šanci na zvrat duelu a pokračovali v obléhání zdětínské branky. Další akce odstartovala u Pravdy. Díky dobrému čtení hry předskočil soupeře, vybojoval míč Nováka, který si vyměnil míč s Wolfem a právě Novák tvrdě pálil vedle. Novák vzápětí z pravé strany předběhl strážce a přihrával před branku. Před dobíhajícím Malíkem ale stihl na poslední chvíli zakročit domácí Kredba. Hosté se nakonec dočkali branky díky Malíkovi. Hlavní rozhodčí už před tím ale odpískal faul na brankáře a nadále platil nerozhodný stav. Protesty, že gólman míč nedržel v náručí a Malík mu čistě sebral míč ale vyšly vniveč a rozhodčí trval na svém verdiktu. Hosté povedenou pasáž zakončili autovým vhazováním Mudrocha, centrem Řeháka a neúspěšnou hlavičkou Macháče. V dalších minutách se hosté snažili pokračovat v nastoleném trendu, jenže příležitostí už k vidění tolik nebylo. A v případě ztráty se hra rychle otočila směrem na branku Kosořických. Hře také nepomohlo častější kouskování hry. V závěru chtěli ještě o osudu zápasu rozhodnout i domácí. Rohové kopy v jejich podání byly pro soupeře těžkou zkouškou. V závěru se právě při rohovém kopu vážněji zranil zdětínský Jan Baborák a utkání s poraněným kolenem nedohrál.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 37. Pluhař – 46. Novák
  • Rozhodčí: Chládek – Hloucal, Dudek
  • Diváků: 62
  • ŽK: 0 – Mudroch
  • Kosořice: Jeleček – Pravda, Krejcar, Dragnev, Řehák – Novák , Wolf (80. Hrabánek), Kopa, Vocásek (46. Mudroch) – Sova (46. Macháč), Malík
  • Zdětín „A“: Cielecký – Ladislav Baborák, Kredba, Kořínek, Vaňousek (56. Votruba) – Poslt (63. Chalupa), Jan Baborák (88. Ondřej Sova), Beran, Pluhař – Trubička, Horváth (75. Pollák)
FK Zdětín „A“  – TJ Sokol Kosořice 1:1
Slavoj Kr. Vrutice „A“ –  SK Meteor Kostelní Hlavno 1:1
SK Bělá p/Bezdězem –  TJ Sokol Chotětov „B“ 2:2
Sokol Březno –  SK Jivina 1:6
SK Bezno-Sovínky „A“ –  SKP Mladá Boleslav 4:3
SK Akuma Ml. Boleslav –  FK Krnsko 1:1
TJF Čechie Čejetice –  FC Sporting Ml. Boleslav „A“ 1:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
30. 3. 2024 16:30 Okresní přebor 2023/2024

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
FK Zdětín0101Remíza
TJ Sokol Kosořice0011Remíza

TJ Sokol Kosořice

93Jeleček Jiří Brankář
3Novák Jakub Záložník
5Kopa Jaroslav Záložník
7Pravda Petr Obránce
8Wolf Jakub 18 Záložník
11Vocásek Filip 4 Záložník
12Malík Michal Útočník
13Dragnev Dragomir Obránce
15Řehák Jaroslav Obránce
16Sova Petr 10 Útočník
17Krejcar Martin Obránce
4Mudroch Roman 11 Záložník
10Macháč Jaroslav 16 Útočník
18Hrabánek Jan 8 Záložník

Trenér: Hájek Ladislav

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..