Kosořice si připisují druhou porážku v sezóně

image_pdfimage_print

Fotbalisté Kosořic marně hledají ztracenou formu. Zpátky „do sedla“ se mohli dostat v duelu s Čejeticemi, které se krčí v dolních patrech tabulky. Z uplynulých tří kol si hosté připsali bod, domácí pak tři. Oba týmy tak potřebovaly bodovat. Hosté přicestovali bez kapitána Polanky. V kosořickém dresu chyběl Hančar, Moc, Zahula a Archman. K dispozici již byli Maška a Mudroch.

 TJ Sokol Kosořice – TJF Čechie Čejetice  0:1 (0:1)

Úvodních deset minut se hrálo jen na polovině Čejetic. Paradoxně se ale do první šance dostali hosté. Truksu, nejspíše stojícího v postavení mimo hru, nechalo duo rozhodčích pokračovat ve hře, jenže čejetický útočník sám před brankou zamířil vedle. A pokusy Maňase od rohového praporku přímo na branku sice Týsla zaměstnaly, ale se všemi si poradil. Čejetický Maňas byl i u další akce, tentokrát však před vlastní brankou. Centrovaný míč Herinkem si nechtěně srazil na tyč a přidělal několik vrásek gólmanu Hubáčkovi. Hráči Kosořic hledali cesty napříč defenzívou soupeře, jenže ve většině případů marně. Výjimkou byl pas Pokorného za obranu a nepřesná střela Malíka. Navíc v případě ztráty se hosté neostýchali s rychlým brejkem. Ve 23. minutě se vstříc možné úvodní brance řítil Truksa, jenže v poslední vteřině výborně zakročil vracející se Maška a šanci zmařil. A po centru Smazala z pravé strany se po míči marně natahoval Horáček. Herně měli nadále domácí více ze hry, ale šance žádné. Až na souhru Řeháka s Pokorným, po jehož centru hlavičkoval Krejcar nad branku. Ve 40. minutě zahrávali domácí přímý kop od postranní čáry. Ve vzdušném souboji uspěli hráči Čejetic a vrácený míč uklidil volný Truksa k tyči, mimo dosah brankáře – 0:1. V závěru se snažil využít zaváhání brankáře kosořický Stehlík po centru Dragneva, ale hosté nakonec horkou chvilku zažehnali.

Fotbalisté Kosořic měli v prvním poločase herní převahu, ovšem jen k pokutovému území soupeře. Podobný průběh měl i úvod druhého poločasu. Nebezpečnější aktivitu řešili hráči Čejetic v 57. minutě. Somr po faulu našel naskakujícího Krejcara, jenže ten o kousek minul vzdálenější tyč. O chvíli později domácí Pokorný přihrál podél postranní čáry na Malíka. Ten nadvakrát odcentroval a našel volného Somra uvnitř pokutového území. Jeho následná střela ale Hubáčka příliš nezaměstnala. V dalších minutách se domácí marně pokoušeli změnit nepříznivý stav na světelné tabuli. V předešlých duelech museli hráči Kosořic také dotahovat nepříznivé skóre, ale vždy úspěšně. Nyní minuty ubíhaly a hosté stále drželi hubený náskok. Navíc se čejetický Truksa se štěstím dostal v pokutovém území Kosořic opět k míči, jenže přihrávka před branku nenašla adresáta, střídajícímu Vizingrovi několik kroků chybělo. Pod jednou z mála šancí Kosořic byl podepsaný Pokorný. Jeho šikovný centr do vápna usměrňoval hlavou Malík, ale brankář byl pozorný. Závěrečný tlak už žádnou zajímavou situaci nepřinesl. Za zmínku tak stojí jen vyloučený Plintovič, který v přerušené hře poslal k zemi kosořického hráče. Ve stejném okamžiku byl vyloučen i kosořický hráč, netradičně za dva fauly během několika vteřin. Domácím k úspěchu herní převaha nestačila, střelecky vyšli naprázdno. 

Fotky ze zápasu
  • Branky: 40. Truksa
  • Rozhodčí: Kubín – Gaňa, Hloucal
  • Diváků: 50
  • ŽK: Řehák, Pokorný, Herink, Mudroch – Horáček, Potrošovský, Smazal, Hubáček
  • ČK: 85. Mudroch – 85. Plintovič
  • Kosořice: Týsl – Řehák, Maška, Krejcar, Dragnev – Herink, Salač, Stehlík, Pokorný (80. Mudroch) – Malík, Somr
  • Čejetice: Hubáček – Smazal, Tlášek (60. Vizingr), Maňas, Potrošovský – Bouška (80. Čtyřoký), Malák, Buryán, Horáček – Truksa, Plintovič

 

TJ Sokol Kosořice  – TJF Čechie Čejetice 0:1
Slavoj Kr. Vrutice „A“ –  SKP Mladá Boleslav 2:1
SK Bezno-Sovínky „A“ –  FK Zdětín 2:2
TJ Sokol Řepov –  SK Akuma Ml. Boleslav 5:1
TJ Sokol Kněžmost –  SK Meteor Kostelní Hlavno 1:3
FK Krnsko –  SK Bělá p/Bezdězem 2:2
Sokol Březno –  VOLNO

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
29. 10. 2022 14:30 Okresní přebor 2022/2023

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0000Porážka
TJF Čechie Čejetice0101Vítězství

TJ Sokol Kosořice

22Týsl Dominik Brankář
2Maška Martin Obránce
6Wolf Jakub Záložník
7Stehlík Jan Záložník
8Pokorný Václav 4 Záložník
9Somr Matyáš Útočník
12Malík Michal Útočník
13Dragnev Dragomir Obránce
14Salač Dominik Záložník
15Řehák Jaroslav Obránce
17Krejcar Martin Obránce
3Sova Petr Obránce
4Mudroch Roman 8 Záložník
11Vocásek Filip Záložník

Trenér: Hájek Ladislav

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..