Kosořice eliminovaly nejlepšího střelce a naopak třemi brankami rozhodly

image_pdfimage_print

Po vydařeném domácím zápase cestoval kosořické celek do nedalekého Bezna. Hráče Kosořic ovšem nečekal jednoduchý zápas. Bezno je nováčkem soutěže a s 9 body se nachází na třetím místě tabulky. Navíc Michael Šisler dosud vévodí střeleckým statistikám.

 SK Bezno-Sovínky „A“ – TJ Sokol Kosořice  0:3 (0:2)

Úvod utkání ale vyšel Kosořickým na jedničku. Po výborné přihrávce ze středu hřiště už unikal Malík domácí obraně, ovšem za záchrannou brzdu zatáhl bezenský hráč. Nádhernou ránou z přímého kopu se prezentoval Hančar a Kosořice se ujaly vedení hned v první minutě zápasu. Vzápětí zahrozili domácí, když Kolařík našel svou přihrávkou Jana Šislera, jeho střelu však Kosořičtí zblokovali na roh. Domácí pokračovali v aktivní hře se snahou o vyrovnání. Po ose Píša – Kolařík – Jan Šisler zakončoval těsně vedle Abelovského branky posledně jmenovaný. Zanedlouho byl v akci opět bezenský Jan Šisler , ale těsně minul. I další šanci si připsali domácí. Hodovník našel ve vápně volného Michaela Šislera, který ale hlavičkoval vedle. Po půl hodině hry se opět ukázaly Kosořice, střela Salače ale byla nepřesná. O pár minut později Hančar našel přesným centrem před brankou Malíka, který pohodlně zvýšil náskok svého týmu už na 0:2. Chybu v kosořické rozehrávce mohl využít Michael Šisler, ale ani jeho střela gólem neskončila. Tím skončil první poločas a do kabin šli spokojenější hosté.

Zkraje druhého poločasu se dostal k míči Hančar, jeho střela však mezi tři tyče nevedla. Obdobně si počínal i Malík. Domácí se snažili o kontaktní gól. Zahrozili dvěma nepřesnými pokusy, nejprve střelou Kolaříka, poté Jana Šislera. Místo rychlých kombinací k soupeřově brance se hráči Bezna uchýlili k nakopávání míčů. Kosořice zodpovědně bránily. Dostaly soupeře pod tlak a ten následně dělal chyby. Po přihrávce Malíka vyvezl míč Pokorný, naservíroval ho před branku Salačovi, který ale trefil pouze bránícího hráče před sebou. V 71. minutě Hančar ukázal, jak vypadá pořádný důraz a zvýšil už na 0:3. Poslední šanci zápasu zaznamenal domácí Novák, ale ani jeho střela gólem neskončila. Skóre se tak už neměnilo, Kosořice si připisují další výhru v řadě a zůstávají v soutěži neporaženi.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 1. a 71. Hančar, 39. Malík
  • Rozhodčí: Diňa – Horák, Gaňa (delegát Vaňousek)
  • Diváků: 101
  • ŽK: Gruncl, Michael Šisler – Somr, Řehák
  • Kosořice: Abelovský – Archman (56. Herink), Krejcar, Maška, Řehák (84. Macháč) – Pokorný, Salač, Stehlík, Hančar – Malík, Somr (73. Vocásek)
  • Bezno-Sovínky „A“: Stýskal – Novotný, Píša, Kolařík, Hötzel, Hodovník, Gruncl, Michael Šisler (75. Lohniský), Jan Šisler (73. Dvořák), Růžička, Novák
SK Bezno-Sovínky „A“  – TJ Sokol Kosořice 0:3
TJ Sokol Řepov –  FK Krnsko 2:1
SK Akuma Ml. Boleslav –  TJ Sokol Kněžmost 6:1
FK Zdětín –  Sokol Březno 2:8
TJF Čechie Čejetice –  SK Bělá p/Bezdězem 0:0
SKP Mladá Boleslav –  SK Meteor Kostelní Hlavno 4:0
Slavoj Kr. Vrutice „A“ –  VOLNO

Trenér: Jiří Grus

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
24. 9. 2022 16:30 Okresní přebor 2022/2023

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
SK Bezno-Sovínky0000Porážka
TJ Sokol Kosořice0213Vítězství

TJ Sokol Kosořice

25Abelovský Martin Brankář
2Maška Martin Obránce
5Archman Václav 6 Obránce
7Stehlík Jan Záložník
8Pokorný Václav Záložník
9Somr Matyáš 11 Útočník
10Hančar Dominik Záložník
12Malík Michal Útočník
14Salač Dominik Záložník
15Řehák Jaroslav 3 Obránce
17Krejcar Martin Obránce
3Macháč Jaroslav 15 Útočník
6Wolf Jakub 5 Záložník
11Vocásek Filip 9 Útočník

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..