Zemřel pan Vladimír Rejnart

Na Mladoboleslavsku snad není nikoho, kdo by neznal jména jako Generace a pan Vladimír Rejnart. 

Skupina Generace působí na Mladoboleslavsku již dlouhá léta, její historie sahá až do roku 1965. Velkou slávu, díky pravidelným vystoupením, získává letní parket v Kosořicích, kde od roku 1979 Generace pravidelně vystupuje. I přes drobné změny v sestavě dokázal pan Rejnart udržet slávu Generace dlouhé roky.  Složení skupiny Od roku 1994 do roku 2007 hrála skupina v zatím nejstabilnějším složení v celé její historii, a to Vladimír a Pavel Rejnartovi a Pavel Kukla. Na parketu v Kosořicích pravidelně vystupovali až do roku 2012 s programem „splněných přání“ – tj. kombinace živé kapely a diskotéky s DJ Jirkou Sobotkou a DJ Davidem Klesou.  I poté kapela vystupuje po celém našem okrese, v různých obcích, kde rozdává radost mladým i starším. Spojení s kosořickým fotbalem trvalo i nadále, spolupráce s kapelou pokračuje i v zimních měsících. Obnovené plesy se i díky přítomnosti Generace staly vyhledávanou kulturní akcí. Poslední vystoupení skupiny Generace na letním parketu v Kosořicích se uskutečnilo 28. srpna 2021.

Frontman kapely, Vladimír Rejnart, dokázal s kolegy rozdávat radost dlouhých 56 let. Jejich hudba zůstane v paměti spousty lidí. Zejména v Kosořicích, kde Generace zanechala neodmyslitelnou stopu. 

Výbor TJ Sokol Kosořice se připojuje a vyjadřuje tímto upřímnou soustrast rodině i zbylým členům kapely. Pan Vladimír Rejnart u nás v Kosořicích zůstane navždy v našich srdcích.

NIKDY NEZAPOMENEME.

zdroj: www.generacemb.cz