I po druhém kole zůstávájí Kosořice bez bodu

Po smolné porážce z úvodního kola cestovali fotbalisté Kosořic na hřiště do Bělé pod Bezdězem. Soupeř na úvod remizoval s Akumou. Oba týmy proto toužily po prvním vítězství v novém ročníku. O proti minulému zápasu nebyl v kosořickém dresu k dispozici Josef Grus, naopak první start v nové sezóně si připsal Michal Malík.

SK Bělá p/Bezdězem – TJ Sokol Kosořice  2:0 (1:0)

Již v prvních minutách domácí prověřili kosořického brankáře pěknou ránou ze střední vzdálenosti, Abelovský však výborným zákrokem vytěsnil střelu vedle své branky. Po následném rohovém kopu hlavičkoval Hodovanec z dobré pozice nepřesně. Na začátku zápasu se hrálo převážně na polovině Kosořic. Hostující defenzíva si s většinou akcí soupeře poradila. Výjimkou byla až akce z 22. minuty. Bělský hráč se dokázal uvolnit v pokutovém území u brankové čáry, Kosořičtí nezachytili náběh Dlaska, který přízemní střelou k tyči vstřelil úvodní branku zápasu. Následovala pauza k občerstvení, která hostujícímu týmu přišla celkem vhod. Poté se do hry dostali také hosté a časem si připsali i několik náznaků šancí. Ale až ve 36. minutě se dá mluvit o gólové příležitosti. Pokorný si to namířil středem přímo k brance, následně odcentroval, jenže k míči se drali jak Kořínek, tak i Mráček a míč skončil těsně nad brankou. Hned vzápětí hlavní rozhodčí poskytl Kosořickým výhodu po faulu na Kořínka, v akci pokračoval Mráček a přihrávkou před branku našel volného Humpolu. Ten však ve vyložené šanci nastřelil brankáře a míč skončil za brankou. Domácí se znovu přihlásili o slovo až v závěru prvního poločasu. Trestný kop na hranici pokutového území zahrával Šoóš, obstřelil sice zeď, ale míč orazítkoval pouze tyč.

Pár minut po změně stran hostující Pokorný uvolnil Mráčka, ten následně přihrál před branku, ale Kořínek netrefil míč ideálně. Na druhé straně střelu Hodovance z přímého kopu Abelovský vyrazil, následná přihrávka Bláhy zpět před branku už svého adresáta nenašla. Přesnější přihrávku si bělský hráč s číslem 11 připsal o chvíli později. Po rychlé akci přihrál Špringerovi, jemuž přítomnost obránce nevadila a dokázal podruhé rozvlnit kosořickou síť. Další minuty byly na příležitosti skoupé, zejména častým přerušováním hry a diskuze hráčů s rozhodčím. Výjimku byla hlavička hostujícího Bataly po rohovém kopu mířící vedle a střela postupujícího Malíka, kterého vychytal domácí Verner.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 22. Dlask, 60. Špringer
  • Rozhodčí: Chládek – Hloucal, Šebela
  • Diváků: 45
  • ŽK: Hodboď – Mudroch, Řehoř, Malík, Batala
  • Kosořice: Abelovský – Sedláček, Batala, Dragnev (40. Herink), Mudroch – Humpola (69. Řehák), Malík, Pokorný, Řehoř – Mráček (67. Vocásek), Kořínek
  • Bělá: Verner – Štěpánek (67. Knap), Dlask, Hanibal (69. Umáčený), Vild – Hodovanec, Pitloun (81. Tyšer), Šoóš, Hodboď – Špringer, Bláha (85. Ďurčovič)
SK Bělá p/Bezdězem  – TJ Sokol Kosořice  2:0
SK Jizeran Doubrava „A“ –  FK Krnsko „A“  2:2
TJ Sokol Řepov –  Dolnobousovský SK „B“  2:2
FK Zdětín „A“ –  TJ Sokol Kněžmost  2:0
SK Benátky nad Jizerou „B“ –  SK Akuma Ml. Boleslav  1:2
Sokol Březno –  SK Meteor Kostelní Hlavno 4:2
FC Mukařov –  Slavoj Kr. Vrutice „A“ 6:10

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
31. 8. 2019 17:00 Okresní přebor 2019/2020

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
SK Bělá p/Bezdězem0112Vítězství
TJ Sokol Kosořice0000Porážka

TJ Sokol Kosořice

25Abelovský Martin Brankář
4Mudroch Roman Obránce
5Batala Zdeněk Obránce
6Humpola Luboš 14 Záložník
7Řehoř Josef Záložník
8Pokorný Václav Záložník
9Mráček Michal 15 Útočník
10Kořínek Aleš Útočník
12Malík Michal Záložník
13Dragnev Dragomir 11 Obránce
16Sedláček Marek Obránce
3Grabiec Martin Obránce
11Wolf Jakub 13 Záložník
14Řehák Jaroslav 6 Záložník
15Vocásek Filip 9 Záložník