Starší přípravka si podmanila Sportfotbal cup

image_pdfimage_print

Středa 29. května 2019 se po delší době zapíše do historie klubu jako velmi významný den. Starší přípravka prošla celým pavoukem Sportfotbal cupu, podobně jako loni, až na úplný konec. Letos ovšem s tím rozdílem, že uspěla i ve finále a přivezla z Kosmonos pohár za 1. místo.

Finálový duel se hrál dvoukolově, každé mužstvo hrálo jednou doma a jednou na půdě soupeře. Hráči Kosořic udělali první krok k úspěchu už na domácím hřišti, když zvítězili přesvědčivě 9:2. Střelecky se dařilo zejména Lukáši Stehlíkovi s pěti brankami a jednu přidali Lukáš Čermák, Matyáš Dvořák, Matyáš Pokorný a Lukáš Smutný . O týden později se na rozhodující zápas cestovalo do Kosmonos, na půdu loňského vítěze a dosud aktuálního držitele poháru. První poločas skončil smírně 4:4 a Kosořičtí byli minutu po minutě stále blíž vysněnému vítězství. Ve druhém poločase sice domácí Kosmonosy vstřelily 5 branek a hosté pouze jedinou. Náskok z prvního utkání však hovořil pro Kosořice a po utkání byli naši hráči dekorováni medailemi a pohárem pro vítěze.

Chtě nechtě, po oslavách na hřišti se celé mužstvo přesunulo do nejmenovaného restauračního zařízení a trenér musel dostát svému slibu v případě, že jeho svěřenci vyhrají, a tak se i stalo :-). Nutno podotknout, že kluci i slečna si to zasloužili.

Sestava: Petr Ochaba – Lukáš Čermák, Matyáš Dvořák, Johana Kalinová, Matyáš Pokorný, Tomáš Pokorný, Marek Rösler, Max Rösler, Radim Skokan, Lukáš Smutný, Lukáš Stehlík, Jakub Šíla, Vojtěch Volprecht

Dlouholetá práce s dětmi přinesla kýžený úspěch a nezbývá než poděkovat všem trenérům, rodičům a dalším za obětavou práci a přístup, díky kterému se podařilo dostat kosořický klub v žákovské kategorii na výsluní.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..