Hosté na konci zvrátili vývoj utkání

image_pdfimage_print

Kosořice ve 21. kole hostily celek z Bělé pod Bezdězem. Oproti minulému zápasu se Kosořičtí museli obejít bez Kumbery a Sedláčka, naopak po zranění se vrátil Maška.

TJ Sokol Kosořice – SK Bělá p/Bezdězem  1:2 (1:0)

První šanci zápasu přinesla 6. minuta, kdy Malíkův centr do vápna hosté odvrátili pouze k Batalovi, který hlavou orazítkoval jen tyč Vernerovy branky. Batala měl i další příležitost, ve 25. minutě si ve vápně našel Řehákův centr, hlavou však poslal míč vedle. Na druhé straně bylo vzápětí také blízko ke gólu. Z levé strany zachytil přihrávku Rokos, jeho střelu z vápna však Abelovský skvěle zneškodnil. Po půl hodině hry se už skóre měnilo. Řehoř vystřelil z otočky uvnitř vápna a míč beze zbytku vymetl pavouky z Vernerovy branky – 1:0. Hned potom mohlo být ale srovnáno. Špringer dostal zleva dlouhý nákop, jenže nejprve trefil jen domácího obránce a podruhé jeho pokus zlikvidoval Abelovský. V závěru poločasu skóre nezměnily ani střela Umáčeného ze 30 metrů a na druhé straně šance Gruse zpoza vápna. Poločas tak skončil lépe pro domácí.

Na startu 2. poločasu se k míči po rohovém kopu dostal Rokos, orazítkoval však pouze tyč Abelovského brány. O chvíli později byl Rokos opět v šanci, už ale nepropálil hradbu domácích obránců. Následně se ke střele dostal ještě Špringer, mířil však vysoko nad. Domácí sice přečkali několik šancí, to už si znovu ale Maška obnovil zranění. Chvíli poté pohrozily po delší době i Kosořice. Do zakončení se z hranice vápna dostal Řehák. Verner byl ale pozorný. Domácí se stále více dostávali pod tlak soupeře a další šance už skončila gólem. Knapovu přihrávku zachytil Slavík a střelou ze 30 metrů nedal Abelovskému šanci – 1:1. Kosořičtí hrozili jen z brejků, i přesto si mohli vzít vedení zpět. Dlouhý nákop Bataly zpracoval Řehoř, z velkého úhlu ale branku netrefil. 5 minut před koncem mohl rozhodnout Malík. Po přihrávce Gruse běžel sám na bránu, výhodnou pozici však nezužitkoval. A tak přišel trest v podobě gólu na druhé straně. Ztrátu v kosořické rozehrávce využil Špringer a v 90. minutě nezadržitelně skóroval. Kosořice tak doma prohrály 1:2.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 35. Řehoř – 77. Slavík, 90. Špringer
  • Rozhodčí: Kubín – Zezula, Postránecký
  • Diváků: 65
  • ŽK: 0 – Špringer
  • Kosořice: Abelovský – Řehoř, Batala, Dragnev (20. Hodboď), Vocásek –  Řehák, Maška (53. Adámek), Herink, Valdman  – Malík, Grus
  • Bělá: Verner – Vild, Dlask, Hanibal, Tyšer, Rokos, Slavík, Umáčený, Šoóš, Pavlíček (57. Knap), Špringer
TJ Sokol Kosořice  – SK Bělá p/Bezdězem  1:2
FK Zdětín „A“ –  Dolnobousovský SK „B“  1:1
SK Akuma Ml. Boleslav –  TJ Sokol Řepov  3:2
TJ Sokol Kněžmost –  TJF Čechie Čejetice  2:4
FK Krnsko –  FK Dlouhá Lhota  2:4
SK Kosmonosy „B“ –  ZD Kostelní Hlavno 6:0
Sokol Březno –  SK Jizeran Doubrava „A“ 2:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
12. 5. 2019 17:00 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0101Porážka
SK Bělá p/Bezdězem0022Vítězství

TJ Sokol Kosořice

25Abelovský Martin Brankář
2Maška Martin 14 Záložník
3Batala Zdeněk Obránce
4Dragnev Dragomir 12 Obránce
5Vocásek Filip Obránce
6Wolf Jakub Záložník
7Valdman Sebastián Záložník
8Řehák Jaroslav Záložník
9Řehoř Josef Obránce
10Malík Michal Útočník
13Grus Jiří Útočník
11Loew Tomáš Útočník
12Hodboď Martin 4 Obránce
14Adámek Jan 2 Obránce

Trenér: Grus Jiří
Trenér: Štecher Miloš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..