Dva pokutové kopy vzaly Kosořickým naději

image_pdfimage_print

V 8. kole přijížděli Kosořičtí na hřiště do Bělé, která se také nachází na samém konci tabulky. Kosořice nastoupily v pozměněné sestavě z důvodu několika absencí. V důležitém souboji je tak nečekal lehký úkol.

SK Bělá p/Bezdězem – TJ Sokol Kosořice  3:2 (1:2)

Hned ve druhé minutě se Bělá poprvé dostala do šance, Smékalova přihrávka ze středu hřiště našla Hodbodě. Jenže jeho ránu Vítek kryl. V 9. minutě vyzkoušel pozornost Vítka střelou zpoza vápna Tyšer. Kosořický gólman ránu pouze vyrazil před sebe, balon se dostal k útočícímu hráči Bělé, který byl následně držen hostujícím obráncem. Sudí nařídil pokutový kop, se kterým si poradil Smékal. Následně rozehrál Malík přímý kop na přední tyč, ale Verner byl pozorný. Po čtvrt hodině hry měli domácí další zakončení, Pitloun si obehrál obránce Kosořic, navedl si míč do vápna, ale jeho střela nebyla nikterak nebezpečná a mířila nad bránu. To další šance hostů skončila brankou. Malík zachytil dlouhou přihrávku přes celé hřiště, obehrál si Vernera a střelou na zadní tyč vyrovnal skóre. Prakticky vzápětí po přímém kopu Malíka, Verner vyrazil míč přímo do Martina Mašky a ten poslal míč do branky – 1:2 pro hosty. O chvíli později se po faulu na Tyšera postavil k přímému kopu Pitloun, Maška však odhlavičkoval do bezpečí. S blížícím se koncem poločasu hosté zahrozili ještě dvěma nepřesnými pokusy Malíka a Sedláčka.

Zkraje druhého poločasu se dostal k míči v pokutovém území hostující Malík, ale střelu poslal vysoko nad branku. Další šanci si připsal Jiří Pavlíček, ale Kosořičtí jeho střelu zneškodnili. Do slibné příležitosti se dostal i hostující Macháč, který po přihrávce Malíka postupoval sám na gólmana, k zakončení se však nedostal. Blízko brance byl krátce po uplynutí dvaceti minut 2. poločasu Malík, ke kterému propadla Macháčova přihrávka. Kosořický útočník se snažil přehodit Vernera, ale svou střelou o metr minul. Pak už to byli převážně domácí, kdo přicházel se šancemi. Smékalův pokus zblízka skvěle zlikvidoval Vítek. Čtvrt hodiny před koncem se hráči Bělé radovali podruhé. Pitlounova střela ze 30 metrů zapadla do růžku Vítkovy branky – 2:2. Pitloun byl v akci i o chvíli později, když přihrával Hodovancovi, jeho střelu však kosořický gólman vyrazil. Místo rychlých kombinací k soupeřově brance se kosořičtí hráči uchýlili k nakopávání míčů. A 10 minut před koncem zápasu přišel další trest. Kontakt ve vápně posoudil sudí po konzultaci s pomezním jako nedovolený. Protesty hostů byly marné. A Šimek si s nařízenou penaltou poradil – 3:2. Ještě v 90. minutě ukázal sudí červenou kartu za nesportovní chování jak domácímu Šimkovi, tak hostujícímu Jindrákovi. Skóre už se neměnilo a Kosořičtí odjížděli z Bělé opět bez bodu.

Fotky ze zápasu
  • Branky:  9. Smékal (pen.), 75. Pitloun, 80. Šimek (pen.) – 19. Malík, 23. Maška
  • Rozhodčí: Louda – Brodský, Pršala
  • Diváků: 50
  • ŽK: Dlask, Hodboď, Pitloun – Sedláček, Valdman, Batala
  • ČK: 90. Šimek – Jindrák
  • Kosořice: Vítek – Jan Pavlíček, Batala, Štecher, Sedláček – Valdman, Maška, Jindrák, Řehoř – Macháč, Malík
  • Bělá p/Bezdězem: Verner – Tyšer, Dlask (46. Hodovanec), Hodboď (46. Vild) – Jiří Pavlíček, Pitloun, Šoóš, Smékal, Rokos (68. Umáčený) – Šimek, Handl (46. Ďurčovič)
SK Bělá p/Bezdězem  – TJ Sokol Kosořice  3:2
ZD Kostelní Hlavno –  SK Kosmonosy „B“  1:0
FK Dlouhá Lhota –  FK Krnsko  1:2
SK Jizeran Doubrava „A“ –  Sokol Březno  4:1
TJF Čechie Čejetice –  TJ Sokol Kněžmost  0:1
TJ Sokol Řepov –  SK Akuma Ml. Boleslav 4:0
Dolnobousovský SK „B“ –  FK Zdětín „A“  5:2

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
13. 10. 2018 15:30 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
SK Bělá p/Bezdězem0123Vítězství
TJ Sokol Kosořice0202Porážka

TJ Sokol Kosořice

1Vítek Dominik Brankář
2Maška Martin Záložník
3Batala Zdeněk Obránce
4Pavlíček Jan Obránce
5Sedláček Marek Obránce
6Valdman Sebastián Záložník
7Jindrák Milan Záložník
8Řehoř Josef Záložník
9Macháč Jaroslav Útočník
10Malík Michal Útočník
11Štecher Miloš Obránce
12Grus Jiří Útočník
13Kroutil Jan Útočník
14Darmoš Petr Útočník

Trenér: Grus Jiří
Trenér: Štecher Miloš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..