Rezerva proti lídrovi předvedla solidní výkon

image_pdfimage_print

Hned první duel jara ve IV. třídě proti sobě svedl lídra soutěže a poslední tým. Hráči kosořické rezervy nastoupili po zimní pauze teprve k prvnímu zápasu.

TJ Sokol Kosořice „B“ – TJ Sokol Nová Ves  0:4 (0:2)

Začátek duelu byl vyrovnaný, po zimní pauze se pomalu probouzeli i hráči Nové Vsi. Po úniku Františka Krompaského sice zahrozil Němec, skóre se však neměnilo. Na druhé straně prošel středem hřiště Jiří Boháček a pěknou ranou přinutil hostujícího Knížka k zákroku. Z následného rohového kopu zakončoval Libor Boháček z obtížné pozice nad. Hráči Nové Vsi se sice snažili vstřelit úvodní branku, jenže na začátku naráželi většinou na pozornou obranu. Až postupem času se začala projevovat vyspělost soupeře a lepší kondice. Kosořičtí nakonec příznivý poločasový výsledek neudrželi. Domácí ve 42. minutě ještě zastavili průnik Františka Krompaského, druhý z bratrské dvojice Vladimír však ukončil čekání na první branku. Uběhly dvě minuty a prosadil se i druhý z útočné dvojice Radek Němec.

Zápas nabídl vcelku pěknou podívanou za účasti početné návštěvy hostujících fanoušků, kteří na zápas dorazili autobusem. A jejich svěřenci pokračovali v ofenzivním pojetí. Po centru Němce zakončoval Vladimír Krompaský mimo, stejně tak i o chvíli později. Z ojedinělé šance mohli domácí zkorigovat. Po rohovém kopu však nedokázal střídající Volek dotlačit míč do sítě. V další šanci Nové Vsi se blýskl brankář Šmelhaus, který kryl pokus Proška. Kosořický gólman zneškodnil i šanci Vladimíra Krompaského. Další šanci už Kosořičtí neustáli. V 70. minutě napřáhl z jedné Proc a pěknou ranou k tyči zvýšil na 0:3. Poslední branku zápasu vstřelil Lukáš Nagy, který těžil z akce Proška a zakončoval do odkryté branky.

  • Branky: 42. Vladimír Krompaský, 44. Němec, 70. Proc, 86. Lukáš Nagy
  • Rozhodčí: Černý
  • Diváků: 50
  • ŽK: Hájek, Lochman, Kubín, Šmelhaus – Hadváb, František Krompaský, Jan Nagy, Prošek
  • Kosořice „B“: Šmelhaus – Kubín, Drahota (61. Dvořák), Bešík, Bartoníček – Hájek, Libor Boháček (46. Poslt), Lochman (46. Valdman), Pavlíček – Jiří Boháček (61. Maier), Darmoš (46. Volek)
  • Nová Ves: Knížek – Janda, Minář, Hadváb, Moc – František Krompaský (61. Proc), Jan Nagy, Janouš (81. Filla), Drudík (75. Lukáš Nagy) – Němec (65. Prošek), Vladimír Krompaský (85. Studničný)
TJ Sokol Kosořice „B“   – Sokol Nová Ves  0:4
FK Obruby –  FK Zdětín „B“  2:0
SK Skalsko –  SK Jizeran Doubrava „B“  0:0
Sokol Katusice –  SK Bezno-Sovínky „B“  4:3
Sokol Chotětov „B“ –  Slavoj Kr. Vrutice „B“  3:0
FC Sporting MB „B“ –  Sokol Jabkenice  1:4

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
8. 4. 2018 16:30 IV. třída 2017/2018

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice000Porážka
TJ Sokol Nová Ves224Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Šmelhaus Martin Brankář
2Kubín Petr Obránce
3Drahota Ladislav 15 Obránce
4Bešík Jan Obránce
5Bartoníček Tomáš Obránce
6Hájek Lukáš Záložník
7Boháček Jiří 16 Útočník
8Boháček Libor 13 Záložník
9Lochman Martin 14 Záložník
10Pavlíček Jan Záložník
11Darmoš Petr 12 Útočník
12Volek Petr 11 Útočník
13Poslt Radek 8 Záložník
14Valdman Sebastián 9 Záložník
15Dvořák Jan 3 Záložník
16Maier Michal 7 Útočník

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..