Další těsná porážka v jinak dobrém utkání

image_pdfimage_print

Souboj týmů s 23 body v tabulce viděli diváci v Kosořicích. Fotbalistům Kosmonos se na jaře daří, pravým opakem jsou Kosořičtí, kteří nadále čekají na první jarní body. Oproti duelu v Bezně se domácí sestava přeci jen rozšířila a hlavně zkvalitnila. S Kosmonosy přicestoval i momentálně třetí nejlepší střelec soutěže Filip Beran.

TJ Sokol Kosořice „A“ – SK Kosmonosy „B“  0:1 (0:0)

Zápas odstartovala nepřesná střela kosořického Pokorného do boční sítě. Větší šanci měl na druhé straně Potrošovský, z dobré pozice ale poslal Šmelhausovi jen propagační střelu. Bohužel současné rozpoložení Kosořic doložila šance z desáté minuty. Jakub Kraus přesným pasem vyslal do sóla Malíka, který ve snaze přehodit brankáře přestřelil. Pro nestranného diváka vcelku pohledný zápas dál nabídl ofenzivní akce na obou stranách. Hosté dobře vyřešili přečíslení, když po přihrávce Patrika Krause zívala na Hančara odkrytá branka. Z blízka ale vysoko přestřelil. Dalším nevýrazným zakončením se z dobré pozice prezentoval hostující Potrošovský. Vzápětí se vyznamenal kosořický Šmelhaus a následně mu před odkrytou brankou pomohl i Hodboď. Hosté měli více příležitostí, jenže střelecky se také trápili. Kosmonoský gólman Hošťálek se také několikrát vyznamenal. Nejprve vytáhl hlavičku Macháče a vzápětí hasil za stopery únik Malíka. Do konce prvního poločasu už hrozili jen fotbalisté Kosmonos. Beranova akce skončila nevýraznou střelou, zato při dorážce Koubka opět výborně zasáhl Šmelhaus. Poslední šanci na změnu poločasového výsledku měl Potrošovský po přihrávce Patrika Krause, jenže tentokrát ani brankář zasahovat nemusel. 

Hned ve 49. minutě Kosořičtí nezachytili akci z levé strany. Beran udržel uvnitř pokutového území míč pro Patrika Krause, který střelou o tyč otevřel skóre. Na posílení ofenzívy vyběhl na hřiště Darmoš a o chvíli později nebezpečně pálil těsně vedle branky. O proti prvního poločasu šancí rapidně ubylo. Hosté byli v dalších minutách aktivnějším týmem, žádný z náznaků však za zmínku nestojí. Snad až na uvolnění Hančara, jehož střelu opět výborně zlikvidoval gólman. Až s blížícím se koncem Kosořičtí několikrát zatlačili soupeře. Únik Darmoše ale skončil mimo a brankou neskončila ani další vyložená šance Kosořic. Bešík z poloviny hřiště okamžitě rozehrál míč, na což kosmonoská obrana včas nezareagovala. Darmoš běžel sám na brankáře, ale střela mu nevyšla a míč poslal Hošťálkovi přímo do náruče. Domácí ještě nevyužili několik standartních situací a jednobrankové manko již nedohnali. 

Fotky ze zápasu
  • Branky:  49. Patrik Kraus
  • Rozhodčí: Khol – Mucek, Kubín
  • Diváků: 56
  • ŽK: 0 – Koubek
  • Kosořice „A“: Šmelhaus – Hodboď, Macháč, Adámek, Sedláček (70. Bešík) – Kumbera (70. Pára), Maška, Pokorný, Lochman (58. Darmoš) – Jakub Kraus, Malík
  • Kosmonosy „B“: Hošťálek – Hrobár, Michalec, Král, Štěpánek – Patrik Kraus, Koubek, Kozma, Hančar – Beran (75. Miškovský), Potrošovský (56. Novák)
TJ Sokol Kosořice „A“   – SK Kosmonosy „B“  0:1
SK Bakov n/Jizerou „A“ –  Sokol Chotětov „A“   1:1
SK Bezno-Sovínky „A“ –  SK Rejšice „B“  0:4
FK Zdětín „A“  –  Sokol Kněžmost  2:1
Slavoj Kr. Vrutice „A“  –  FK Dlouhá Lhota  0:3
SK Bělá p/Bezdězem „A“ –  SK Jizeran Doubrava „A“  1:2
Sokol Řepov –  ZD Kostelní Hlavno  1:2

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
28. 4. 2018 17:00 Okresní přebor 2017/2018

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice000Porážka
SK Kosmonosy011Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Šmelhaus Martin Brankář
2Maška Martin Záložník
6Kumbera Karel 3 Záložník
7Kraus Jakub Záložník
8Pokorný Václav Záložník
9Lochman Martin 4 Záložník
11Macháč Jaroslav Útočník
12Malík Michal Záložník
13Hodboď Martin Obránce
15Adámek Martin Záložník
16Sedláček Marek 14 Obránce
3Pára Petr 6 Obránce
4Darmoš Petr 9 Útočník
14Bešík Jan 16 Obránce

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..